SuperShopping The formula of Quality of life

Varekurven er tom

Porresuppe med kylling og parmesan

Til 2 personer

2 porrer
1 stor persillerod eller 2 små
½ l vand
1 timiankvist (løs timian kan sagtes bruges, ca. 1 tsk.)
1 dl. skummetmælk eller minimælk
2 tsk. olie
1 spsk. revet parmasan
salt og peber

2 kyllingfiletter
grovbrød/boller


Rens porrerne og skær det hvide og lysegrønne i ringe, gem resten/toppen i et helt stykke. Rens persilleroden og skær den i tern. Kom kyllingfiletter, porre ringe, porre top, persillerod og timian i letsaltet vand og kog i 15 min. Tag kylling, porre top og evt. timiankvist fra. Blend suppen med mælk og olie og smag til med salt og peber. Skær kyllingfiletterne i mundstore stykker og kom det i den varme suppe og drys med parmesan.