SuperShopping The formula of Quality of life

Varekurven er tom

Hvid fisk med chili grønsager

Ca. 300g hvid fisk (du kan fx bruge pangasius, sej eller viktoriabars)
100g champignon
½ løg
1 peberfrugt
½ lille squash
½ frisk chili (brug evt. ikke chilikornene, da de er meget stærke)
3 spsk. Fromage frais / cremefraiche max. 9 %
2 tsk. maizena mel
saften fra ½ citron el. lime
salt og peber
brune ris eller grov bulgur

 

 

Sæt først ris eller bulgur til at koge. (Se kogetid på pakken)
Vask og skær grønsagerne ud i tern. Steg grønsagerne og chili på en pande i ca. 5-7 min. til de er nogenlunde møre, tilsæt salt og peber. Rør maizena melet sammen med fromage fraisen (det sørger for den ikke skiller når den bliver varmet op), tilsæt fromage frais-blandingen til grønsagerne og rør rundt.
Fisken skal dampes i lidt vand i en pande eller gryde i ca. 5-8 min, alt efter størrelsen på fiskestykkerne. Citron eller limesaften hældes over fisken inden servering.